Tilmeld dig Dacapos nyhedsbrev

EDUCATE·S – Stykker for guitar

Ylva Lund Bergner
Jeppe Just Christensen
John Frandsen
Rune Glerup
Lars Hegaard
Jexper Holmen
Mette Nielsen
Finn Savery
Li-Ying Wu
Rachel Yatzkan

EDUCATE·S – Stykker for guitar

Jonas Egholm

Educate·S er en nodeserie med nyskrevet kompositionsmusik rettet mod børn og unge og udgivet af det danske musikforlag Edition·S. I Educate·S-serien er der udover stykker for guitar, også stykker for henholdsvis violin, cello, klaver, accordion og slagtøj. Stykkerne for guitar er indspillet af den unge, talentfulde guitarist Jonas Egholm.

Køb album Stream
Download
 • mp3 (320kbps)
  69,00 kr.
  mp3
  €9.25 / $9.85 / £8.03
  Køb
 • FLAC 16bit 44.1kHz
  79,00 kr.
  CD Quality
  €10.6 / $11.28 / £9.2
  Køb
 • FLAC 24bit 48kHz
  89,00 kr.
  Studio Master
  €11.94 / $12.71 / £10.36
  Køb
Total runtime: 
24 min.
Educate·S

Denne indspilning er lavet på baggrund af nodeserien Educate·S. Det er en serie med nyskrevet kompositionsmusik til børn og unge, udgivet af det danske musikforlag Edition·S. I Educate·S-serien er der udover stykker for guitar også stykker for henholdsvis klaver, cello, violin, accordion og slagtøj.

Tilblivelsen af serien udspringer af et ønske om at bygge videre på den historiske tradition, hvor samtidens komponister skrev musik, der indviede musikelever i nye musikalske oplevelser og erkendelser. I deres samtid komponerede Bach, Brahms og Bartók musik i en kondenseret form, hvor pædagogiske hensyn og kunstneriske ambitioner gik op i en højere enhed til glæde for børn og unge i deres musikalske vorden. Denne vigtige tradition ønsker vi at videreføre og har derfor opfordret toneangivende, danske komponister til at skrive nye stykker til samlingen. Educate·S’ nodeserie præsenterer elever for musik med de musikalske horisonter og klangverdener, som samtidens komponister bidrager med.

Release date: 
april 2020
Cat. No.: 
8.226615
FormatID: 
Digital album
Barcode: 
636943661529
Track count: 
12

Credits

Recorded at Studie 3, the Royal Academy of Music, Copenhagen, 19 November 2019

Recording Producer: Jonas Brekke Sound Engineer: Jonas Brekke
Edit, mix and mastering: Jonas Brekke

℗ & © 2020 Dacapo Records, Copenhagen
Cover design: Denise Burt, www.elevator-design.dk

Publisher: publishes art music for the classical and experimental music scene. Edition·S publications are supported by the Danish Arts Foundation.
www.edition-s.dk

The series is supported by the Danish Arts Foundation, the Danish Composers’ Society, Det Obelske Familiefond, and The Sonning Foundation.

This release has been recorded in cooperation with the Royal Academy of Music, Copenhagen

randomness