Tilmeld dig Dacapos nyhedsbrev

Ansøg om udgivelse af musik

Dacapo Records udgiver hvert år ca. 20 titler som digitale album, digitale singler, LP'er og CD'er.

Musik af nulevende danske komponister eller komponister med dansk tilknytning udgør en væsentlig del udgivelserne, mens musik, der kan betegnes som dansk kulturarv, udgør resten.

Dacapo støtter i særlig grad udgivelser af innovative projekter, der præsenterer væsentlig helt ny og ældre musik på et højt kunstnerisk niveau.

Ønsker du at udgive musik hos Dacapo, kan du til enhver tid fremsende forslag ved at benytte nedenstående ansøgningsskema. Forslaget skal indeholde en præcis og fyldestgørende projektbeskrivelse. Det er vigtigt, at du beskriver, hvordan projektet kan indgå i og supplere Dacapos eksisterende katalog.

Ansøgningen skal også indeholde CV’er på de medvirkende, lydoptagelser med eksempler på musikken samt en finansieringsplan. Dacapo vil normalt afholde udgifterne til booklet, artwork, tryk, distribution og markedsføring af udgivelserne.

Samarbejdet med musikere og ensembler omkring koncertaktiviteter og tilstedeværelse på sociale medier og streamingtjenester er en væsentlig del af promoveringen af udgivelserne. Skriv derfor også om dine overvejelser om tilknyttede koncertaktiviteter, tilstedeværelse på sociale medier og streamingtjenester m.m.

Når du har indsendt ansøgningen, vil du modtage en kvittering.

Hvis du har brug for at få en vurdering dit projekt, inden du sender ansøgningen, kan du henvende dig til Jens Povlsen, redaktør, via jens@dacapo-records.dk.

Forslag om udgivelse behandles i Dacapos repertoireudvalg, som mødes 4 gange årligt.

Giv en kort beskrivelse af projektet på 2-3 linjer (max 300 tegn)
Projektbeskrivelse på max 2500 tegn svarende til en A4-side
Lav en oversigt over repertoiret og overvejelser om tilknyttede koncertaktiviteter, tilstedeværelse på sociale medier, streamingtjenester m.m. (max 1500 tegn)
Filer
Filer skal være mindre end 50 MB.
Tilladte filtyper: txt rtf pdf doc docx xls xlsx mp3
randomness