Tilmeld dig Dacapos nyhedsbrev

Om Dacapo Records

Dacapo Records er Danmarks nationale pladeselskab for klassisk og ny musik.

Siden 1989 har vi udgivet mere end 600 cd’er og dvd’er, primært med musik af danske komponister. Vores katalog spænder lige fra de tidligste barokværker af komponister som Dietrich Buxtehude til den yngste nyskrevne musik i dag.

Dacapo går helhjertet op i at understøtte dansk musikliv. Ikke blot ved at udgive musik, der ellers ikke ville kunne vinde udbredelse på almindelige markedsvilkår. Men også ved at promovere danske komponister i udlandet.

Det kræver, at vi lever op til de højeste internationale standarder, og derfor sætter vi en ære i kvaliteten af vores udgivelser. Det er grunden til, at vi samarbejder med de bedste danske og nordiske kunstnere såvel som internationale topensembler som Wiener Filharmonikerne, New York Filharmonikerne, Lapland Kammerorkester og Kronos Kvartetten.


Ønsker du at udgive musik

Dacapo udgiver hvert år ca 20 titler som digitale album, digitale singler, LP'er og CD'er.

Musik af nulevende danske komponister eller komponister med dansk tilknytning udgør en væsentlig del udgivelserne, mens musik, der kan kan betegnes som dansk kulturarv, udgør resten.

Dacapo støtter i særlig grad udgivelser af innovative projekter, der præsenterer væsentlig helt ny og ældre musik på et højt kunstnerisk niveau.

Ønsker om at udgive musik hos Dacapo kan til enhver tid fremsendes til os. Forslaget skal indeholde en præcis og fyldestgørende projektbeskrivelse (max. en A4 side). Det er vigtigt, at du beskriver, hvordan projektet kan indgå i og supplere Dacapos eksisterende katalog.

Forslag sendes til direktør Henrik Rørdam, e-mail: henrik@dacapo-records.dk og skal foruden projektbeskrivelsen også indeholde CV'er på de medvirkende, en finansieringsplan samt lydoptagelse med eksempler på musikken.


Dokumenter & rapporter

Rammeaftale 2017-2020

Vedtægter

Årsrapport 2019
Årsrapport 2018
Årsrapport 2017
Årsrapport 2016
Årsrapport 2015
Årsrapport 2014
Årsrapport 2013
Årsrapport 2012
Årsrapport 2011
Årsrapport 2010
Årsrapport 2009
Årsrapport 2008
Årsrapport 2007
Årsrapport 2006
Årsrapport 2005
Årsrapport 2004

randomness