Tilmeld dig Dacapos nyhedsbrev

EDUCATE·S – Stykker for violin

Birgitte Alsted
Simon Christensen
Fuzzy
Eva Noer Kondrup
Ib Nørholm
Morten Olsen
Kasper Rofelt
Martin Stauning
Line Tjørnhøj
Nicolai Worsaae

EDUCATE·S – Stykker for violin

Cæcilie Balling, Birgitte Bærentzen Pihl

Denne indspilning er lavet på baggrund af nodeserien Educate·S. Det er en serie med nyskrevet kompositionsmusik til børn og unge, udgivet af det musikforlaget Edition·S. Violinudgaven af Educate·S er indspillet af Cæcilie Balling. I Educate·S serien er der udover stykker for violin, også stykker for henholdsvis klaver, cello, guitar, accordion og slagtøj.

Køb album Stream
Download
 • mp3 (320kbps)
  69,00 kr.
  mp3
  €9.26 / $10.07 / £7.96
  Køb
 • FLAC 16bit 44.1kHz
  79,00 kr.
  CD Quality
  €10.6 / $11.53 / £9.12
  Køb
 • FLAC 24bit 44.1kHz
  89,00 kr.
  Studio Master
  €11.94 / $12.98 / £10.27
  Køb
Total runtime: 
28 min.
Educate·S

Denne indspilning er lavet på baggrund af nodeserien Educate·S. Det er en serie med nyskrevet kompositionsmusik til børn og unge, udgivet af det danske musikforlag Edition·S. I Educate·S-serien er der udover stykker for violin også stykker for henholdsvis klaver, cello, guitar, accordion og slagtøj.

Tilblivelsen af serien udspringer af et ønske om at bygge videre på den historiske tradition, hvor samtidens komponister skrev musik, der indviede musikelever i nye musikalske oplevelser og erkendelser. I deres samtid komponerede Bach, Brahms og Bartók musik i en kondenseret form, hvor pædagogiske hensyn og kunstneriske ambitioner gik op i en højere enhed til glæde for børn og unge i deres musikalske vorden. Denne vigtige tradition ønsker vi at videreføre og har derfor opfordret toneangivende, danske komponister til at skrive nye stykker til samlingen. Educate·S’ nodeserie præsenterer elever for musik med de musikalske horisonter og klangverdener, som samtidens komponister bidrager med.

Release date: 
marts 2020
Cat. No.: 
8.226614
FormatID: 
Digital album
Barcode: 
636943661420
Track count: 
17

Credits

Recorded at Musikhuset Aarhus, in April, June and December 2019

Recording producer: Henrik Winther Hansen Sound Engineer: Henrik Winther Hansen
Edit, mix and mastering: Henrik Winther Hansen

℗ & © 2020 Dacapo Records, Copenhagen

Cover design: Denise Burt, www.elevator-design.dk

Publisher: Edition·S publishes art music for the classical and experimental music scene. Edition·S publications are supported by the Danish Arts Foundation. www.edition-s.dk

The series is supported by the Danish Arts Foundation, the Danish Composers’ Society, Det Obelske Familiefond, and The Sonning Foundation.

This release has been recorded in cooperation with the Royal Academy of Music, Aarhus

With support from KODA Culture