Tilmeld dig Dacapos nyhedsbrev

Strygekvartetter – noder og album til særpris

Strygekvartetter – noder og album til særpris

Den Danske Strygekvartets arrangementer af nordisk folkemusik, samlingen Wood Works, og Nancy Dalbergs tre strygekvartetter, som er indspillet af Nordic String Quartet, tilbydes nu i samlede pakker med CD eller LP samt noder.

Kampagne
9. december 2020

Spiller du selv, eller én du kender, i en strygekvartet, har du nu muligheden for at give en helt særlig gave, som både indbyder til at spille og lytte.

I samarbejde med forlaget Edition·S tilbyder vi nu tre særlige pakker, med både noder og indspillet musik, til en favorabel pris.

Den Danske Strygekvartet: Wood Works

Den Danske Strygekvartets kærlighed til den traditionelle, skandinaviske folkemusik er snart lige så kendt som kvartettens fornemme greb om det klassiske repertoire. 

Albummet Wood Works er en samling af kvartettens yndlingsmelodier fra den nordiske folkemusik. Udgivelsen blev kåret som Årets Danske Udgivelse ved P2-prisen i 2015, og findes både som CD og LP. Noderne til samlingen er udgivet på forlaget Edition·S, og nu har du altså muligheden for at købe noder og album i en samlet pakke til julevenlige priser:

Wood Works - The Complete Collection, Score & Parts + CD: 500 kr.

Wood Works - The Complete Collection, Score & Parts + LP: 550 kr.

Nancy Dalberg: De tre strygekvartetter

Den danske komponist Nancy Dalberg (1881-1949) skrev tre strygekvartetter, som hver indtager lidt af en særstilling blandt hendes værker. Den første blev det allerførste instrumentalværk, hun præsenterede ved en offentlig koncert. Den anden blev det værk, hun først fik udgivet og spillet i udlandet, mens den tredje – på trods af at den blev uropført 20 år inden hendes død – ikke nåede at udkomme i hendes levetid.

I 2019 leverede den roste Nordic String Quartet den første samlede indspilning af Dalbergs kvartetter, og samtidig udkom noderne til Dalbergs tre strygekvartetter på forlaget Edition·S. Vi tilbyder nu noder og CD til en samlet særpris.

Nancy Dalberg: De tre strygekvartetter – stemmesæt + CD: 700 kr.
 

Tilbuddene gælder frem til nytår.

  • Wood Works (CD)

  • Wood Works (LP)

  • Nancy Dalberg

    De tre strygekvartetter