Tilmeld dig Dacapos nyhedsbrev

Releasekoncert med Kasper Rofelt og Ensemble Storstrøm

Ensemble Storstrøm (foto: Julia Severinsen)

Releasekoncert med Kasper Rofelt og Ensemble Storstrøm

Ensemble Storstrøm, Dacapo Records og Edition·S inviterer til koncert og fejring af det nye album Dichotomy med kammermusik af Kasper Rofelt onsdag d. 20. april kl. 17 i Musikhuset København.

Live
25. marts 2022

Ensemble Storstrøm, Dacapo Records og Edition·S inviterer til koncert og fejring af det nye album Dichotomy med kammermusik af Kasper Rofelt!

Dichotomy er både titlen på et værk for otte musikere, som Ensemble Storstrøm har bestilt af komponist Kasper Rofelt, samt titlen på et nyt portrætalbum som udkommer den 22. april.

Ved arrangementet vil Ensemble Storstrøm sammen med dirigent Anne Marie Granau opføre to af værkerne fra det nye album. Koncerten indledes af en samtale mellem komponist Kasper Rofelt og ensemblets kunstneriske vejleder Toke Lund Christiansen. Herefter byder Ensemble Storstrøm, Dacapo Records og Edition·S på et glas vin og det nye album kan købes til særpris. 

Arrangementet foregår onsdag d. 20. april kl. 17-19 i Musikhuset København på Vesterbrogade 59, København V. Se Facebook-begivenhed her.

Der er fri entré til koncerten, men det anbefales at man downloader en gratisbillet på forhånd her via Musikhuset København.

PROGRAM:

17:00: Introduktion til musikken – Kasper Rofelt i samtale med Toke Lund Christiansen

Koncert med Ensemble Storstrøm og Anne Marie Granau:
Kasper Rofelt: Dichotomy (2020)
Kasper Rofelt: Sérénade pour Ionesco (2009/19)

18:00: Reception