Tilmeld dig Dacapos nyhedsbrev

Pianist Christian Westergaard kuraterer playliste

Pianist Christian Westergaard kuraterer playliste

I anledning af mastodont-udgivelsen Peter Heise: The Song Edition har vi bedt initiativtager og pianist Christian Westergaard om at kuratere en spilleliste med musik, der har en særlig plads i hans hjerte.

Navne
2. marts 2021

I februar udkom Peter Heise: The Song Edition, en af de største danske musikudgivelser nogensinde, der præsenterer Heise som en sangkomponist af højeste internationale klasse. CD-boksen med de næsten 300 sange, på hele 11 CD'er med forskellige tematikker, er udformet af initiativtager til og pianist på indspilningerne, Christian Westergaard. 

I anledning af udgivelsen har vi bedt Christian Westergaard om at sammensætte en playliste med hans personlige inspirationskilder og favoritter. Resultatet er en vifte af musik, der har inspireret Christian på hans musikalsk rejse - ikke overraskende med fokus på sangere der kan noget særligt med ord og pianister der tryllebinder med deres historiefortælling. Playlisten afslører også et svagt punkt for det oversete samt et bankende hjerte for Bach og Mozarts musik, og som et postludium afrundes playlisten af en suite af Heises sange fra den nye udgivelse.

Lyt til playlisten Westergaard References her.

  • Peter Heise

    Peter Heise: The Song Edition

  • Jacob Gade

    Valse, tangoer og kinomusik

randomness