Tilmeld dig Dacapos nyhedsbrev

Ny Kuhlau-indspilning udvalgt til officielle Apple Music-playlister

© Apple Music

Ny Kuhlau-indspilning udvalgt til officielle Apple Music-playlister

Marie-Luise Bodendorffs nye indspilning af Kuhlaus værker for soloklaver er netop blevet udvalgt til de to officielle Apple Music-playlister 'Melancholy Piano' og 'Mozart & More'.

Navne
26. maj 2021

Tidligere på måneden udkom det første album i en ny serie af indspilninger med Kuhlaus klaverværker. Works for Solo Piano, Vol. 1 er indspillet af pianist Marie-Luise Bodendorff, som allerede har fået en flot modtagelse af sine friske fortolkninger af det klassiske klaverrepertoire. 

Senest er indspilningerne blevet udvalgt til to officielle playlister hos Apple Music, som med deres lister kuraterer og præsenterer nye udgivelser til nysgerrige lyttere. 

På listen 'Melancholy Piano' kan man nu høre Bodendorffs indspilning af Kuhlaus Klaversonate i Es-dur, Op. 4: IV Adagio, en følelsesladet og smukt harmoniseret koral med Chopin-lignende træk.

Derudover finder man på playlisten 'Mozart & More' den komplette Sonatine i C-dur, Op. 20 No. 1, et værk præget af symmetrisk tilfredsstillelse og lysende charme der antageligt er skrevet til undervisningsbrug.

  • Friedrich Kuhlau

    Works for Solo Piano, Vol. 1

randomness