Tilmeld dig Dacapos nyhedsbrev

Kom til releasekoncert for Marie-Luise Bodendorffs nye Kuhlau-serie

Kom til releasekoncert for Marie-Luise Bodendorffs nye Kuhlau-serie

Dacapo Records inviterer til koncert og fejring af Marie-Luise Bodendorffs to første udgivelser i serien med Friedrich Kuhlaus værker for soloklaver fredag d. 27. maj i Koncertkirken.

Live
3. maj 2022

Sidste år indledte Marie-Luise Bodendorff den nye serie med albummet Works for Solo Piano Vol. 1 og modtog stor ros fra danske og udenlandske anmeldere for hendes udtryksfulde og friske fortolkninger af Kuhlaus klavermusik. Albummet blev bl.a. fremhævet som en af årets 20 bedste klassiske udgivelser af Politiken og af Classics Today udråbt som et muligt Kuhlau-comeback.

I marts måned udkom så Works for Solo Piano Vol. 2 og i den anledning inviterer Dacapo Records til en fejring af den nye serie. Ved arrangement vil Marie-Luise Bodendorff spille et program med musikken fra de to udgivelser. Herefter byder Dacapo Records på et glas vin og de to albums kan købes til særpris.

Arrangementet foregår fredag d. 27. maj kl. 17 i KoncertKirken på Blågårds Plads 6A, København N. Læs mere på Facebook her eller hos KoncertKirken.

Der er gratis adgang til koncerten og alle er velkomne!

Marie-Luise Bodendorff har indtil videre udgivet to albums i serien med Kuhlaus klavermusik - og flere er på vej.
  • Friedrich Kuhlau

    Works for Solo Piano, Vol. 1

  • Friedrich Kuhlau

    Works for Solo Piano Vol. 2