Tilmeld dig Dacapos nyhedsbrev

Følg Dacapo Records' kuratorprofil på Apple Music

Følg Dacapo Records' kuratorprofil på Apple Music

Vi er glade for at at kunne fortælle at Dacapo Records er blevet tildelt en Apple Music-kuratorprofil, hvilket gør det muligt for os at kuratere og dele playlister med Apple Music-lyttere.

Ny udgivelse
7. juli 2021

For at fejre Dacapo Records' nye kuratorprofil, har vi sammensat tre playlister eksklusivt tilgængeligt på streamingtjenesten Apple Music. De tre spillelister giver en introduktion til tre forskellige genrer som fylder meget i vores hjerter – og i vores repertoire. Vi håber at I vil nyde at lytte til playlisterne, lige så meget som vi nød at sammensætte dem.

Tre playlister giver indføring i Dacapos Records' store katalog

Playlisten 'An introduction to Danish Opera' indeholder tracks fra nogle af de største danske operaer, som f.eks. Carl Nielsens Maskarade, Peter Heises Drot og Marsk, Rued Langgaards Antikrist og Niels W. Gades Elverskud.

'An introduction to Danish Chamber Music' præsenterer både følelsesfulde strygekvartetter, nordiske folkemelodier og stemningsmættede miniatureformer.

'An introduction to Danish Orchestral Works' finder du et udvalg af fængende dansk orkestermusik af komponister som Nancy Dalberg, Bent Sørensen, Sunleif Rasmussen og Karl Aage Rasmussen.

Husk at tilføje de eksklusive Apple Music-playlister til dit musikbibliotek og kig rundt på vores kuratorprofil for andre interessante playlister med udvalgte tracks fra Dacapo Records' store katalog. Find Dacapo Records' kuratorprofil på Apple Music her

randomness