Tilmeld dig Dacapos nyhedsbrev

Dacapo fylder 30 år – få 30 % rabat på alt!

Dacapo fylder 30 år – få 30 % rabat på alt!

I anledning af Dacapos 30 års jubilæum tilbyder vi 30 % rabat på alle udgivelser i 30 timer!

Kampagne
29. august 2019

Dacapo Records er Danmarks nationale pladeselskab for klassisk og ny musik. Siden 1989 har vi udgivet mere end 600 CD’er, DVD’er og LP'er, primært med musik af danske komponister. Vores katalog spænder lige fra de tidligste barokværker af komponister som Dietrich Buxtehude til den yngste nyskrevne musik i dag.

Dacapo går helhjertet op i at understøtte dansk musikliv. Ikke blot ved at udgive musik, der ellers ikke ville kunne vinde udbredelse på almindelige markedsvilkår. Men også ved at promovere danske komponister i udlandet.

Det kræver, at vi lever op til de højeste internationale standarder, og derfor sætter vi en ære i kvaliteten af vores udgivelser. Det er grunden til, at vi samarbejder med de bedste danske og nordiske kunstnere såvel som internationale topensembler som Wiener Filharmonikerne, New York Filharmonikerne, London Sinfonietta og Kronos Kvartetten.

Få 30 % rabat på alle udgivelser

For at fejre Dacapos 30 års jubilæum tilbyder vi alle vore kunder 30 % rabat på alle køb i 30 timer! Tilbuddet slutter den 30. august kl. 22.00.

For at opnå rabatten, skal du blot indtaste rabatkoden: Dacapo30, når du handler i webshoppen.

Se alle udgivelser her.

Hør 30 udvalgte stykker fra Dacapos katalog

Som en del af jubilæumsfejringen har vi samlet 30 stykker musik fra Dacapos store katalog på en playliste, som findes på en række streamingtjenester. Hermed har du mulighed for at lytte til et udvalg af danske komponister fra de sidste 400 år. Find playlisten her.

Se de nyeste udgivelser fra Dacapo her.
 • Niels Viggo Bentzon

  Det tempererede klaver

 • Søren Nils Eichberg

  Scherben – Værker for klaver og ensemble

 • Per Nørgård

  Hvirvelverden

 • Fini Henriques

  Klaverstykker

 • Fini Henriques

  Værker for violin og klaver

 • Friedrich Kuhlau

  Violinsonater, vol. 2

 • Friedrich Kuhlau, Otto Malling

  Klaverkvartet nr. 3 · Klaverkvartet i c-mol

 • Nanna, Gunnar Nyborg-Jensen, Henning Hansen, Benny E. Andersen, Sebastian, Jan Rørdam, Poul Schierbeck, Thorbjørn Egner, Carl Nielsen, Knud Vad Thomsen, Mogens Jermiin Nissen, Vagn Skovlund

  Børnenes Sangskat

 • Siobhan Lamb

  De røde sko

randomness