English English    Amerikanske dollars (skift)
Dacapo Forsiden
Dacapo - Danmarks Nationale Musikantologi

29/06/2011

Sommer-downloads til specialpris

I juli og august er der 20% rabat på alle downloads i Dacapos web store. Få tanket iPod'en op til fx liggestolen, strandturen eller bilrejsen med bl.a. disse 10 sommer-anbefalinger - og husk, at du kan "plukke" netop de enkelte tracks eller værker, du har lyst til.

Tilbuddet gælder alle udgivelser til og med 31. august med rabatkoden: SUMMER11

 

 

Rued Langgaard: Klaverværker Vol. 2

 

Berit Johansen Tange spiller Langgaards drømmende klavermusik med bl.a. lyriske værker som Små Sommerminder og Sommerferie i Blekinge.

 

Læs mere og download

   

Solhymne - værker for kor a cappella

 

DR VokalEnsemblets anmelderroste CD-debut byder bl.a. på Vagn Holmboes lysende Solhymne og Peter Bruuns lyriske Vandring i Skoven.

 

Læs mere og download

   

Per Nørgård: A Light Hour

 

Per Nørgårds minimalistiske slagtøjsværk En lys time er en times musikalsk rejse, som begynder med en enkelt lys tone og ender i en kollektivt improviseret tonefest...

 

Læs mere og download

   

Rued Langgaard: Symfoni nr. 1

 

Oplev den debuterende symfoniker Rued Langgaards brede vingefang, der viser komponistens tidlige fortrolighed med senromantikkens virkemidler.

 

Læs mere og download

   

Knudåge Riisager: Orkesterværker

 

Thomas Dausgaard dirigerer Helsingborg Symfoniorkester i Riisagers legende neo-klassik med to Slaraffenland-suiter, og festlige satstitler som De frie fødders dans, Likørfontænerne og Ædedolkenes procession!

 

Læs mere og download

   

Emil Hartmann: Koncerter

 

Her er brusende dansk romantik, som kun de færreste kender - Emil Hartmanns koncerter er uimodståelig musik, som her er indspillet af solisterne Christina Åstrand, Per Salo og Stanimir Todorov.

 

Læs mere og download

   

Rued Langgaard: Rosengårdsviser


Rued Langgaards Rosengårdsviser har i Ars Nova Copenhagens indspilning fortryllet anmeldere og musikelskere verden over, særligt i denne genudgivelse med ekstra fornem SACD-lyd.

Læs mere og download

   

Svend Erik Tarp: Klaverværker

 

Pianisten Tonya Lemoh har med denne CD omsider bragt Svend Erik Tarps farvestrålende klavermusik frem i lyset, og lige nu ligger musikken i rotation på radiostationer over hele verden, bl.a. australske ABC Radio National.

 

Læs mere og download

   

Carl Nielsen: Kammermusik vol. 2


Carl Nielsens kammermusik for violin og klaver er intim musik, som giver et smukt, præcist og meget vidtspændende billede af vor nationalkomponist.

 

Læs mere og download

   

Svend Nielsen: Sommerfugledalen

 
Sommerfuglene svirrer i Svend Nielsens musikalske udsættelse af Inger Christensens berømte sonetkrans Sommerfugledalen. Sanselig, romantisk-impressionistisk inspireret vokalmusik, som giver en ny oplevelse af Christensens poesi.

 

Læs mere og download

 

A CC Music Store Solution