English English    Amerikanske dollars (skift)
Dacapo Forsiden
Dacapo - Danmarks Nationale Musikantologi

13/01/2012

Politiken Plus og Dacapo i nyt partnerskab

Dacapo Records har netop indledt et nyt partnerskab med Politiken Plus, som giver medlemmerne eksklusiv adgang til køb og download af vore godt 400 titler med dansk klassisk musik med en fast Plus-rabat på 20%.


En direkte forbindelse

Igennem godt 20 år har Politikens læsere kunnet læse om Dacapo-udgivelser i avisens kultursektion, hvor de er blevet omtalt og anmeldt - og ofte rigeligt belønnet med de karakteristiske røde Politiken-hjerter. Nu får avisens abonnenter en eksklusiv adgang til musikudgivelserne, som kan købes eller downloades med Plus-rabat direkte fra Dacapos netbutik.

 

Om Politiken Plus

Politiken Plus blev stiftet i 1978 og er en loyalitetsklub for Dagbladet Politikens læsere. Udvalget af tilbud afspejler avisens redaktionelle profil således, at læserne får en lettere adgang til de udgivelser som avisen anmelder positivt. Desuden har Politiken Plus det særlige formål at sætte fokus på smalle kulturelle tilbud, som normalt har svært ved at få opmærksomhed. Som abonnent på Politiken bliver man automatisk medlem af Politiken Plus - og får dermed særadgang til tilbud på kvalitetsprodukter inden for kunst, bøger, musik, DVD'er mm. Politiken Plus tilbyder også rabat på særlige oplevelser inden for rejser, koncerter, filmpremierer, teaterforestillinger og restaurantbesøg.

Se Politiken Plus' øvrige tilbud på politiken.dk/plus

Gå til Politiken Plus' Dacapo-side


A CC Music Store Solution