English English    Amerikanske dollars (skift)
Dacapo Forsiden
Dacapo - Danmarks Nationale Musikantologi

31/10/2011

Klassisk i æteren - hvad nu?


De fleste klassiske musiklyttere har opdaget, at P2 fra i dag ikke længere kan høres på FM-radioen - men hvor er kanalen blevet af, og hvor får man i det hele taget dækket sit klassiske musikbehov i æteren?


P2 lever!

Selvom kanalen har holdt flyttedag, lever P2 videre i bedste velgående med de velkendte værter, programmer og koncerttransmissioner - men også med en række nye tiltag. Der er faktisk samlet set kommet flere spilletimer til den klassiske musik på P2 - men det kræver en DAB-modtager at kunne lytte med.

Læs mere

 

 

Radio Klassisk

Netop som P2 er forsvundet fra FM-landskabet, er en helt ny, klassisk kanal dukket op - omend på en anden frekvens. Det er den kommercielt drevne Radio Klassisk, som allerede er i luften, og som ikke kræver andet udstyr end en almindelig FM-radio.

Læs mere

 

 

 

Klassisk on demand

Vil du selv vælge musikken i høretelefonerne eller højttalerne uden at vente på, at dine yndlingsværker bliver serveret af radioværten? Hvis du tilmelder dig Spotify kan du vælge og vrage mellem alverdens CD-titler - også Dacapos over 500 albums. Du får med andre ord ubegrænset adgang til at lytte til klassisk musik efter dit eget hoved - dog uden at "eje" musikken.

Læs mere

A CC Music Store Solution