English English    Amerikanske dollars (skift)
Dacapo Forsiden
Dacapo - Danmarks Nationale Musikantologi

Nyheder

11/03/2013

Minikoncert og release med Arild Kvartetten

Arild Kvartetten og Dacapo Records inviterer til minikoncert og release for at fejre udgivelsen af kvartettens debut-CD med musik af C.F.E. Horneman (1840-1906) og Asger Hamerik (1843-1923)

Onsdag 20. marts kl. 17
Balkonfoyeren
Det Kongelige Teater, Gamle Scene

 

Vi glæder os til at præsentere Arild Kvartettens nye CD i de historiske rammer på Gamle Scene, som begge komponister selv oplevede i deres levetid. Forfatteren Inger Sørensen vil fortælle om Horneman og Hamerik, som var fætre, men fik vidt forskellige skæbner. Arild Kvartetten spiller uddrag fra den nye CD, og så er der selvfølgelig lidt forfriskninger til.

Om Arild Kvartetten

Arild Kvartetten har siden sin debut i 2008 markeret sig blandt de førende danske kammerensembler, og høstet mange roser for sit modne og noble spil. Kvartetten består af Tobias Durholm (violin og primarius), Anna Zelianodjevo (violin), Stine Hasbirk (bratsch) og Ingemar Brantelid (cello), der alle er erfarne kammermusikere med ledende stillinger i Det Konglige Kapel og DR SymfoniOrkestret. Arild Kvartetten har turneret i Brasilien, Grækenland, Sverige og Skotland. Indspilningen af de danske romantikere C.F.E. Hornemans og Asger Hameriks kvartetter er Arild Kvartettens første CD-udgivelse.


Foto: Caroline Bittencourt

A CC Music Store Solution