English English    Amerikanske dollars (skift)
Dacapo Forsiden
Dacapo - Danmarks Nationale Musikantologi

Nyheder

27/03/2015

Release med remix: Ekkozone spiller Fundal

 


Release med remix

I anledning af CD-udgivelsen ”Ekkozone performs Karsten Fundal” inviterer Dacapo Records og Edition Wilhelm Hansen til release

Onsdag 8. april kl. 20
Avenue Hotel, Åboulevard 29

Der vil være drinks til alle i hotellets lounge og mulighed for at møde de medvirkende og komponisten, mens DJ Katrine Ring remixer den nye CD.


Lyt til uddrag og køb CD eller download

Læs interview med Mathias Reumert og Karsten Fundal

Ekkozone udgiver debut-CD med værker af Karsten Fundal

Ensemblet Ekkozone er eksperter i den helt nyskrevne musik. Ikke i akademisk, men i musikalsk forstand. I pressen er deres spil blevet kaldt ”legesygt og rytmisk inciterende”, og gruppens musikalske nysgerrighed har bragt dem vidt omkring – også langt uden for klassiske koncertsammenhænge. Med slagtøjsspilleren og dirigenten Mathias Reumert i spidsen har Ekkozone i forskellige formationer mødt publikum i bl.a. Jazzhouse og på Roskilde Festival.

Til deres debut-CD, som nu udkommer på Dacapo Records, har Ekkozone sammensat godt en times ny musik af komponisten Karsten Fundal, som samtidig er co-producer på CD’en. ”At udgive denne her CD er en drøm, jeg har haft i mange år. Alle vi, der medvirker på CD’en, har hver især arbejdet intensivt med Karsten Fundals musik tidligere. Men det har været en fascinerende proces som ensemble at samarbejde tæt med Fundal om at realisere disse hypnotiske og i øvrigt ekstremt krævende værker”” siger Mathias Reumert.De fire medvirkende på Ekkozones debut-CD:
Mathias Seibæk, Mathias Reumert, Rolf Hind (klaver) og Peter Navarro-Alonso

A CC Music Store Solution