English English    Amerikanske dollars (skift)
Dacapo Forsiden
Dacapo - Danmarks Nationale Musikantologi

Nyheder

29/06/2016

DR og Dacapo præsenterer nyt klassisk albumformat

I et nyt samarbejde med DR kan Dacapo Records nu præsentere verdens formodentlig første, klassiske app-album, indspillet af DR SymfoniOrkestrets solocellist Henrik Dam Thomsen og pianist Ulrich Stærk

Med den nye app-udgivelse får du dels et komplet, nyindspillet album med fransk cellomusik af bl.a. Claude Debussy og Camille Saint-Saêns - og dertil en samling ekstra musiktracks, flotte musikvideoer og andet bonusmateriale til direkte afspilning på din smartphone eller iPad.

Kim Bohr, chef for DRs Kor og Orkestre, fortæller: ”Ideen med at udvikle en særlig album-app er opstået ud fra ønsket om at tilbyde en musikoplevelse, som fremstår som en helhed i modsætning til det mere anonyme lydbillede, der møder lytteren ved streaming, download og en traditionel CD. Med et gennemdesignet visuelt univers, den integrerede player og de ekstra features tror vi ganske enkelt, at musikken kommer tættere på lytteren. Og samtidig håber vi, at det nye format kan tale til yngre lyttere, som er mere vant til apps end til CD’er.”

”French Pieces” udkommer parallelt på en CD, som kan bestilles her.

Se app i iTunes / Google Play


 

A CC Music Store Solution