English English    Amerikanske dollars (skift)
Dacapo Forsiden
Dacapo - Danmarks Nationale Musikantologi

Nyheder

27/11/2015

Ny dansk trio præsenterer debutalbum i New York og København

Katrine Gislinge, Toke Møldrup og Lars Bjørnkjær har fundet sammen i Den Danske Klavertrio, som nu præsenterer sit debutalbum ved releasekoncerter på Den Hirschsprungske Samling og i Carnegie Hall, NY

Når Den Danske Klavertrio i december holder releasekoncerter i New Yorks Carnegie Hall og Københavns Hirschsprungske Samling, vil trioen præsentere publikum for deres fælles, store kærlighed, nemlig sjældent hørte danske værker fra romantikken. Både new yorkerne og det lille publikum, som kan sidde i Den Hirschsprungske Samling, kan høre uddrag fra den nye CD Romantic Danish Piano Trios ved to parallelle koncerter i december:


Den Hirschsprungske Samling onsdag 2. december kl. 19.30 - Læs mere

Carnegie Hall (Weil Recital Hall) torsdag 17. december kl. 19.30 - Læs mere

 

Den Danske Klavertrio - Toke Møldrup, Katrine Gislinge og Lars Bjørnkjær


På koncertprogrammet i både New York og København er en klavertrio af dansk musiks ’godfather’ Niels W. Gade, som samtidig kan høres på Den Danske Klavertrios debutalbum Romantic Danish Piano Trios. På CD’en er Gade-trioen omkranset af værker af efterfølgerne P.E. Lange-Müller og Rued Langgaard, som tilsammen danner en fornem streng af romantisk, dansk kammermusik.

Toke Møldrup, cellist i Den Danske Klavertrio, siger: ”Til vores nye trio har vi bevidst valgt et navn, som forpligter. Vi er alle tre blevet helt forelskede i de danske romantiske værker, som vi har indspillet på vores første CD, og det ligger os virkelig på sinde at give denne fremragende musik nyt liv og folde de næsten glemte værker ud for både CD-lyttere og publikum herhjemme og i udlandet.

 

Lyt til uddrag og køb CD online
 

A CC Music Store Solution