English English    Amerikanske dollars (skift)
Dacapo Forsiden
Dacapo - Danmarks Nationale Musikantologi

Nyheder

Relaterede links

06/12/2013

Med Alpha gennem spejlet

Kom til release med hvid glögg og remix med Alpha og DJ Katrine Ring på Avenue Hotel 19. december


Trioen Alpha er usædvanlig på mange måder. For det første er der den særlige, transparente klang af den usædvanlige instrumentsammensætning - blokfløjte, saxofon og slagtøj. For det andet er der de tre musikeres høje spilletekniske niveau, som gør dem til ekvilibristiske og eftertragtede solister hver især. Og for det tredje trioens frygtløse omgang med musik fra både før og nu. Alphas tre musikere improviserer og arrangerer nemlig i ét væk, så musikken bliver helt deres egen.


Nu er trioen klar med en ny CD, som tager lytteren med ind i syv værker af komponisterne Poul Ruders, Per Nørgård, Bent Sørensen og Hans Abrahamsen. De fire komponister har givet trioen lov til at lege med deres musik - ikke gennem fri improvisation, men i gennemarbejdede, nye arrangementer, som viser nye former og farver i musikken og lader værkerne genopstå som nye, magiske spejlbilleder. Det hele er skrevet omhyggeligt ned på noder af musikerne selv. Men Alpha spiller nu altid uden noder - både i indspilningsstudiet og til koncert.

Vær med til at fejre udgivelsen af "Through the Looking Glass"

Torsdag 19. december kl. 19
Avenue Hotel, Åboulevard 29
Gæst: DJ Katrine Ring

Dacapo Records og Edition Wilhelm Hansen byder på hvid glögg og ristede mandler i Avenue Hotels lounge med besøg af DJ Katrine Ring, som vil lege med den nye CD på lydanlægget.

Vi glæder os til at se jer!


A CC Music Store Solution