English English    Amerikanske dollars (skift)
Dacapo Forsiden
Dacapo - Danmarks Nationale Musikantologi

Handelsbetingelser

 

Generelle oplysninger

 

Vilkår for download af musikfiler på Dacapo Music Store

Generelle oplysninger om Dacapo Records

Dacapo Music Store ejes og drives af:

Dacapo Edition-S
Worsaaesvej 19, 5.
1972 Frederiksberg C

Tlf: +45 32 96 06 02
e-mail: music@dacapo-records.dk
CVR-nr: 13314179

Varen
Musikken på denne hjemmeside er stillet til rådighed med tilladelse fra NCB og KODA.

Dacapo Music Store er en online musikbutik. Du kan således mod betaling lovligt downloade musikfiler og købe cd'er samt dvd'er. Musikfiler til download er DRM-fri og leveres i flere forskellige formater: fra MP3 (320 kbps) til såkaldte højopløselige formater i 16 og 24bit FLAC og WMA. Læs mere om [formaterne], og læs mere om særlige forhold vedrørende afspilning nedenfor under Tekniske krav, afsnit 8.


Betaling
Du kan betale med Dankort, Mastercard, Visa, Maestro og JCB.

Der er forbundet et kortgebyr med brug af de forskellige betalingsmuligheder. Gebyret, for at benytte de respektive betalingskort og -måder, er oplyst i parentesen. Der tages ikke gebyr ved betaling på dacapo-records.dk

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra dacapo-records.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Fri fragt
Ved køb på dacapo-records.dk tages der ikke et fragtgebyr.

Levering
Vi håndterer og afsender cd-ordrer indenfor 2-3 dage. Levering sker med Post Danmark. Leveringstiden er 1-3 dage. Vi leverer til Danmark.

Fortrydelsesret
Ved køb af CD'er og DVD'er tilbyder vi 14 dages fuld returret, hvis forseglingen på de tilsendte udgivelser er ubrudte. Der tilbydes i sagens natur ikke returret ved køb af lydfiler.

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dacapo Records, Gråbrødretorv 16, DK-1154 København K. Denmark

Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Beløbet bliver overført til det kort du har betalt med eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

Eneste omkostning du har når du fortryder, er portoen for at sende varen tilbage til os.

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationer
Når du handler på dacapo-records.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Eventuelle fejl og mangler skal påberåbes i rimelig tid efter at fejlen er blevet konstateret og rettes til Dacapo Records. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Dacapo Edition-S
Worsaaesvej 19, 5.
1972 Frederiksberg C

Vi har brug for følgende information når du sender varen til os
Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.


Kundesupport og spørgsmål
Spørgsmål vedr. Dacapo Music Store bedes rettet til music@dacapo-records.dk.

 

Vilkår for download af musikfiler på Dacapo Music Store

Service og ydelse
Dacapo Music Store er en online butik, der giver adgang til et stort udvalg af musikoplevelser. Musikfiler kan mod betaling lovligt hentes (downloades) fra Dacapo Music Store. Musikfilerne sælges enten som tracks eller som hele albums. Oplysning om pris vil fremgå ved oplysningen om musikfilen. Alle priser er inkl. dansk moms (25%).

Det er nødvendigt at have adgang til internettet for at bruge Dacapo Music Store. Download af musikfiler fungerer bedst med bredbånd.
Det er muligt at købe musikfiler i Dacapo Music Store med VISA/Dankort, American Express, MasterCard, xxxx

Musikfiler kan hentes (downloades) til en pc. Herefter kan musikfilerne afspilles på pc'en, brændes på en CD-rom, flyttes til en bærbar afspiller eller til en anden pc jf. 2. Rettigheder. Bemærk at antallet af gange et musiknummer kan kopieres over på eksempelvis CD-rom eller andre afspillere kan være/er begrænset. Det fremgår under 'Rettigheder' ved hvert enkel musikfil, hvor mange gange en musikfil må kopieres til andre medier eller afspillere.

Rettigheder
Download af en musikfil giver dig ret til

  • at afspille musikfilen på pc'en
  • at brænde 5 CD'er,
  • at have 5 samtidige kopier på transportable afspillere

Musikfilen må ikke videresælges, udlånes eller på anden måde overdrages til tredjemand.

Alle rettigheder til Dacapo Music Store og musikfilerne tilhører Dacapo Records. Du opnår ingen rettigheder til shoppen eller materiale på hjemmesiden, herunder musikfilerne, bortset fra den brugsret, der er beskrevet i disse vilkår.

Den musik, der købes i butikken, er ophavsretligt beskyttet, og brugen af musikken kan kun ske i det omfang, det er udtrykkeligt hjemlet i disse vilkår eller i henhold til bestemmelser i ophavsretsloven, som Dacapo ikke kan begrænse ved vilkårene. Musikken, der købes, må kun benyttes til personlig brug. Musikken må således hverken foræres, udlånes, byttes, sælges, kopieres, mangfoldiggøres, videresendes eller på anden måde overføres til personer uden for din husstand, ligesom kommerciel brug, udleje, salg eller offentlig afspilning af den downloadede musikfil ikke er tilladt uden særskilt aftale med KODA. Ovennævnte forbud gælder også eventuelle personlige kopier af den musik, som er købt i Dacapo Music Store.

Musikken må derimod gerne overføres til en bærbar musikafspiller, der tilhører dig selv eller personer inden for din husstand, afspilles til en mindre privat fest og/eller kopieres til en CD, der afspilles. Kopien må dog under ingen omstændigheder anvendes til offentlig afspilning.

Det er ikke tilladt at bruge automatiske systemer eller programmer til at vælge eller hente musikken i shoppen.

Hvis du handler i strid med disse vilkår eller krænker ophavsretten til musik fra shoppen, kan du ifalde erstatningsansvar og muligvis også strafansvar.


Levering
Umiddelbart efter afgivelse af ordre og gennemført betaling downloades musikfilen(erne).

Betaling
Køb af musikfiler betales med betalingskort. Ved køb af musikfiler trækkes beløbet straks ved afgivelse af ordren. Ved køb af CD'er og DVD'er trækkes beløbet først, når varen afsendes. Bemærk at der kan være knyttet et gebyr til banken afhængig af den valgte betalingsform.

Det er et krav, at du oplyser gyldig e-mail adresse. Kvittering for købet sendes til den oplyste e-mail adresse.

Forbehold
Der tages forbehold for udsolgte varer, tryk- og prisfejl, samt ændringer i priser, valutakurser, moms og afgifter. Dacapo Records er ikke ansvarlig for nedbrud af og/eller svigtende adgang til shoppen, svigt i strømforsyning eller telekommunikation, hærværk (herunder computervirus og hacking), misbrug af personoplysninger eller andre forhold og omstændigheder, som er uden for Dacapos kontrol.

Personoplysninger
Ved køb på vores hjemmeside vil du blive bedt om at opgive personlige oplysninger. Det er vigtigt, at de oplysninger, du giver i forbindelse med køb af musikfiler, er korrekte og præcise. Personoplysninger, som indtastes i denne forbindelse, behandles i overensstemmelse med gældende dansk ret.

Vi bruger kun de indsamlede oplysninger i relevante sammenhænge i forbindelse med køb af musikfiler, herunder udsendelse af nyhedsbreve fra os. Vi gemmer kun de oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre bestillingen - herunder e-mail og varedata, som er relevante for dit køb. Alle kundeoplysninger og informationer om bestillinger bliver behandlet strengt fortroligt.

Vi er meget opmærksom på at forhindre ethvert misbrug af disse informationer og samtidig yde den bedst mulige service til vores kunder.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores brug af personoplysninger, er du meget velkommen til at henvende dig til os.

Fortrydelsesret
Ved køb af musikfiler gives samtidig samtykke til, at der sker levering med det samme, og der er derfor ikke fortrydelsesret på disse køb.

Tekniske krav - support/hjælp

For at kunne hente musik skal din pc opfylde disse tekniske krav;

  • Lydkort
  • Højttaler eller hovedtelefoner der er forbundet til din pc
  • Windows 98, ME, 2000, XP, Vista, 7, Mac OSX
  • Internet Explorer version 6.0 (eller nyere) eller Firefox min. version 1.0
  • Windows Media Player version 9 eller nyere.

Vi påtager sig intet ansvar for at hjemmesiden fungerer på netop den enkelte kundes computer.

Formaterne
Mp3 kan afspilles i alle gængse medieafspillere installeret på din pc eller Mac. Med FLAC og WMA kræves der specifikke afspillere i form af software, som findes i et bredt udvalg til download fra Internettet. Se en liste over et mindre udvalg af disse [her].

Får du problemer med brugen af butikken, eller har du i øvrigt spørgsmål, kan du kontakte os på telefon +45 32 96 06 02 eller email music@dacapo-records.dk.

Ændringer
Alle ændringer i vilkår, priser mv. vil fremgå under vilkår i Dacapo Music Store.

Hvis der er fejl eller mangler ved det produkt, du har downloadet, kan der reklameres til os. Dette bør ske inden for rimelig tid efter at manglen er opdaget.

Tvister
Opstår der uenighed vedrørende disse vilkår, og kan uenigheden ikke løse ved forhandling parterne imellem, skal den afgøres efter dansk ret ved byretten i København. Er den anden part forbruger afgøres uenigheden efter Retsplejelovens regler om forbrugerværneting.
A CC Music Store Solution