English English    Amerikanske dollars (skift)
Dacapo Forsiden
Dacapo - Danmarks Nationale Musikantologi
e-maerket

Beskyttelse af personlige oplsyninger

Beskyttelse af personlige oplsyninger

Dacapo Records er forpligtet til at sikre, at dine personlige oplysninger er beskyttede. I det efterfølgende beskriver vi, hvordan vi anvender de oplysninger, vi indsamler, og hvilke procedurer vi har for at værne om dit privatliv.

 

Hvilke informationer indsamles, og hvordan benyttes de
Brug af cookies og anden teknisk information
Hvordan værner vi om dine oplysninger 
Salg eller ophør
Opdatering af dine oplysninger
Dit samtykke

 

Hvilke informationer indsamles, og hvordan benyttes de

Når du registrerer dig på Dacapos hjememside, skal vi bruge dit navn og din email-adresse. Hvis du køber i shoppen skal vi have kende leveringsadressen, og vi beder også om, at du oplyser dit telefonnummer.

Vi samler disse oplysninger for at kunne gennemføre din registrering, gennemføre de køb, du måtte foretage og - når vi har dit samtykke - at sende emails til dig for at gøre opmærksom på vores produkter og tilbud. De relevante informationer bliver herefter benyttet af os og vores underleverandører til at kommunikere med dig om forhold i relation til din konto.

Vi kan også benytte den indsamlede information og statistik med det formål at undersøge brugen af hjemmesiden for at videreudvikle den. I denne sammenhæng kan vi inddrage tredjepart, dog vil indsamlet materiale i givet fald ikke indeholde identificerbare personoplysninger.

Vi kan også stille dine oplysninger til rådighed for vores konsulenter mhp. analyse og research, så vi kan forbedre vores hjemmeside og forretning. Du kan i den forbindelse blive kontaktet af os selv eller vores underleverandører pr. post, mail eller telefon for at få din feedback og kommentarer.

 
Brug af cookies og anden teknisk information

Cookies er tekstfiler, der overføres til din computers harddisk, når du besøger vores hjemmeside. De gør det muligt for dig at blive genkendt, når du besøger os igen. De oplysninger, de typisk gemmer, er din internet protokol (IP) adresse, browsertype, internet udbyder, besøgte sider, operativ systemer, dato/tid og clickstream data. Vi mener, at cookies øger kvaliteten af vores udbud på hjemmesiden. I hjælpe-menuen i din browser vil du sandsynligvis finde oplysning om, hvordan du forhindrer cookies på din pc. Du kan altid vælge ikke at dele information eller ikke at acceptere cookies, men vær opmærksom på, at visse funktioner i givet fald ikke vil være tilgængelige for dig.

 

Hvordan værner vi om dine oplysninger 

Vi benytter de bedste industrielle løsninger for at beskytte dine oplysninger under transaktioner ved at benytte Secure Sockets Layer (SSL) software, som krypterer de oplysninger, du skriver ind. Vi viser kun de sidste 5 cifte af dit kreditkortnummer, når vi brkæfeter den ordre. Alle kreditkort transaktioner gennemføres med brug af VeriSign proces.


Salg eller ophør

Hvis forretningen sælges eller fusioneres med en anden forretning, bliver dine oplysninger overdraget til de nye ejere.


Opdatering af dine oplysninger

Hvis nogle af de oplysninger, du har givet til Dacapo, ændres, fx hvis du skifter email-adresse, navn eller adresse, eller hvis du ønsker at afmelde eller modtage nyhedsbreve, kan du logge på din konto og foretage de relevante rettelser.


Dit samtykke

Ved at give dine oplysninger, giver du samtidig tilladelse til brugen af disse oplysninger som omtalt under dette afsnit. Ændringer vil fremgå at dette afsnit, ligesom du vil blive gjort opmærksom på det, næste gang du logger på din konto. Fortsætter du herefter med at benytte dog af vores ydelser er det samtidig samtykke til eventuelle ændringer.

På grund af Internettets globale infrastruktur, kan informationer, du har oplyst, blive sendt til lande uden for EU, som ikke yder tilsvarende beskyttelse af persondata. Vi har i ovenstående beskrevet, hvilke skridt vi tager for at sikre dine oplysninger.

Vi tager gerne imod dine bemærkninger til vores hjemmeside og vores procedurer til at sikre personlige oplysninger. Hvis du ønsker at kontakte os med spørgsmål eller kommentarer, så gå venligst til vores Kontakt side. Personoplysningerne registreres hos DACAPO/SELSKABET TIL UDGIVELSE AF DANSK MUSIK FONOGRAM OG VIDEOGRAM og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren og de ansatte for DACAPO/SELSKABET TIL UDGIVELSE AF DANSK MUSIK FONOGRAM OG VIDEOGRAMhar adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på dacapo-records.dk er DACAPO/SELSKABET TIL UDGIVELSE AF DANSK MUSIK FONOGRAM OG VIDEOGRAM. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Som registreret hos DACAPO/SELSKABET TIL UDGIVELSE AF DANSK MUSIK FONOGRAM OG VIDEOGRAM har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til DACAPO/SELSKABET TIL UDGIVELSE AF DANSK MUSIK FONOGRAM OG VIDEOGRAM via e-mail music@dacapo-records.dk.




A CC Music Store Solution