English English    Amerikanske dollars (skift)
Dacapo Forsiden
Dacapo - Danmarks Nationale Musikantologi

Handels- og leveringsbetingelser

Generelle oplysninger


Vilkår for download af musikfiler på Dacapo Music Store

Generelle oplysninger om Dacapo Records

Dacapo Music Store ejes og drives af

Selskabet til Udgivelse af Dansk Musik på Fonogram og Videogram (Dacapo Records)
Gråbrødretorv 16
1154 København K
Tlf: +45 32 96 06 02
e-mail: music@dacapo-records.dk
CVR-nr: 13314179


Varen

Dacapo Music Store er en online musikbutik. Du kan således mod betaling lovligt downloade musikfiler og købe cd'er samt dvd'er. Musikfiler til download er DRM-fri og leveres i flere forskellige formater: fra MP3 (320 kbps) til såkaldte højopløselige formater i 16 og 24bit FLAC og WMA. Læs mere om [formaterne], og læs mere om særlige forhold vedrørende afspilning nedenfor under Tekniske krav, afsnit 8.


Betaling

Du kan betale med Dankort, Mastercard, Visa, Maestro og JCB.


Fortrydelsesret

Ved køb af CD'er og DVD'er tilbyder vi 14 dages fuld returret, hvis forseglingen på de tilsendte udgivelser er ubrudte. Der tilbydes i sagens natur ikke returret ved køb af lydfiler.


Reklamationer

Eventuelle fejl og mangler skal påberåbes i rimelig tid efter at fejlen er blevet konstateret og rettes til Dacapo Records.


Kundesupport og spørgsmål

Spørgsmål vedr. Dacapo Music Store bedes rettet til music@dacapo-records.dk.


 

Vilkår for download af musikfiler på Dacapo Music Store

Ydelse

Dacapo Music Store er en online butik, der giver adgang til et stort udvalg af musikoplevelser. Musikfiler kan mod betaling lovligt hentes (downloades) fra Dacapo Music Store. Musikfilerne sælges enten som tracks eller som hele albums. Oplysning om pris vil fremgå ved oplysningen om musikfilen. Alle priser er inkl. moms. For borgere uden for EU betales ikke moms.

Det er nødvendigt at have adgang til internettet for at bruge Dacapo Music Store. Download af musikfiler fungerer bedst med bredbånd.
Det er muligt at købe musikfiler i Dacapo Music Store med VISA/Dankort, American Express, MasterCard, xxxx

Musikfiler kan hentes (downloades) til en pc. Herefter kan musikfilerne afspilles på pc'en, brændes på en CD-rom, flyttes til en bærbar afspiller eller til en anden pc jf. 2. Rettigheder. Bemærk at antallet af gange et musiknummer kan kopieres over på eksempelvis CD-rom eller andre afspillere kan være/er begrænset. Det fremgår under 'Rettigheder' ved hvert enkel musikfil, hvor mange gange en musikfil må kopieres til andre medier eller afspillere.


Rettigheder

Download af en musikfil giver dig ret til

  • at afspille musikfilen på pc'en
  • at brænde 5 CD'er, 
  • at have 5 samtidige kopier på transportable afspillere

Musikfilen må ikke videresælges, udlånes eller på anden måde overdrages til tredjemand.

Alle rettigheder til Dacapo Music Store og musikfilerne tilhører Dacapo Records. Du opnår ingen rettigheder til shoppen eller materiale på hjemmesiden, herunder musikfilerne, bortset fra den brugsret, der er beskrevet i disse vilkår.

Den musik, der købes i butikken, er ophavsretligt beskyttet, og brugen af musikken kan kun ske i det omfang, det er udtrykkeligt hjemlet i disse vilkår eller i henhold til bestemmelser i ophavsretsloven, som Dacapo ikke kan begrænse ved vilkårene. Musikken, der købes, må kun benyttes til personlig brug. Musikken må således hverken foræres, udlånes, byttes, sælges, kopieres, mangfoldiggøres, videresendes eller på anden måde overføres til personer uden for din husstand, ligesom kommerciel brug, udleje, salg eller offentlig afspilning af den downloadede musikfil ikke er tilladt uden særskilt aftale med KODA. Ovennævnte forbud gælder også eventuelle personlige kopier af den musik, som er købt i Dacapo Music Store.

Musikken må derimod gerne overføres til en bærbar musikafspiller, der tilhører dig selv eller personer inden for din husstand, afspilles til en mindre privat fest og/eller kopieres til en CD, der afspilles. Kopien må dog under ingen omstændigheder anvendes til offentlig afspilning.

Det er ikke tilladt at bruge automatiske systemer eller programmer til at vælge eller hente musikken i shoppen.

Hvis du handler i strid med disse vilkår eller krænker ophavsretten til musik fra shoppen, kan du ifalde erstatningsansvar og muligvis også strafansvar.


Levering

Umiddelbart efter afgivelse af ordre og gennemført betaling downloades musikfilen(erne).


Betaling

Køb af musikfiler betales med betalingskort. Ved køb af musikfiler trækkes beløbet straks ved afgivelse af ordren. Ved køb af CD'er og DVD'er trækkes beløbet først, når varen afsendes. Bemærk at der kan være knyttet et gebyr til banken afhængig af den valgte betalingsform.

Det er et krav, at du oplyser gyldig e-mail adresse. Kvittering for købet sendes til den oplyste e-mail adresse.


Forbehold

Der tages forbehold for udsolgte varer, tryk- og prisfejl, samt ændringer i priser, valutakurser, moms og afgifter. Dacapo Records er ikke ansvarlig for nedbrud af og/eller svigtende adgang til shoppen, svigt i strømforsyning eller telekommunikation, hærværk (herunder computervirus og hacking), misbrug af personoplysninger eller andre forhold og omstændigheder, som er uden for Dacapos kontrol.


Personoplysninger

Ved køb på vores hjemmeside vil du blive bedt om at opgive personlige oplysninger. Det er vigtigt, at de oplysninger, du giver i forbindelse med køb af musikfiler, er korrekte og præcise. Personoplysninger, som indtastes i denne forbindelse, behandles i overensstemmelse med gældende dansk ret.

Vi bruger kun de indsamlede oplysninger i relevante sammenhænge i forbindelse med køb af musikfiler, herunder udsendelse af nyhedsbreve fra os. Vi gemmer kun de oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre bestillingen - herunder e-mail og varedata, som er relevante for dit køb. Alle kundeoplysninger og informationer om bestillinger bliver behandlet strengt fortroligt.

Vi er meget opmærksom på at forhindre ethvert misbrug af disse informationer og samtidig yde den bedst mulige service til vores kunder.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores brug af personoplysninger, er du meget velkommen til at henvende dig til os.


Fortrydelsesret

Ved køb af musikfiler gives samtidig samtykke til, at der sker levering med det samme, og der er derfor ikke fortrydelsesret på disse køb.


Tekniske krav - support/hjælp

For at kunne hente musik skal din pc opfylde disse tekniske krav;

  • Lydkort
  • Højttaler eller hovedtelefoner der er forbundet til din pc 
  • Windows 98, ME, 2000, XP, Vista, 7, Mac OSX 
  • Internet Explorer version 6.0 (eller nyere) eller Firefox min. version 1.0 
  • Windows Media Player version 9 eller nyere.

Vi påtager sig intet ansvar for at hjemmesiden fungerer på netop den enkelte kundes computer.


Formaterne

Mp3 kan afspilles i alle gængse medieafspillere installeret på din pc eller Mac. Med FLAC og WMA kræves der specifikke afspillere i form af software, som findes i et bredt udvalg til download fra Internettet. Se en liste over et mindre udvalg af disse [her].

Får du problemer med brugen af butikken, eller har du i øvrigt spørgsmål, kan du kontakte os på telefon +45 32 96 06 02 eller email music@dacapo-records.dk.

 

Ændringer

Alle ændringer i vilkår, priser mv. vil fremgå under vilkår i Dacapo Music Store.

Hvis der er fejl eller mangler ved det produkt, du har downloadet, kan der reklameres til os. Dette bør ske inden for rimelig tid efter at manglen er opdaget.


Tvister

Opstår der uenighed vedrørende disse vilkår, og kan uenigheden ikke løse ved forhandling parterne imellem, skal den afgøres efter dansk ret ved byretten i København.

 
A CC Music Store Solution