English English    Amerikanske dollars (skift)
Dacapo Forsiden
Dacapo - Danmarks Nationale Musikantologi

Stefan Schulz   (Født 1971)

bastrombone

Stefan Schultz har siden 2002 været medlem af Berliner Filharmonikerne, og han regnes blandt verdens allerbedste basbasunister. Før han kom til Berliner Filharmonikerne, spillede Stefan Schultz i Berlin Staatskapelle fra 1993 til 2002 og underviste i orkestrets akademi. Som solist har han optrådt med orkestre som Rundfunk Sinfonie- Orchester Berlin, Columbus Symfoniorkester, Staatsorchester Wiesbaden, Philharmonia Wien og Aarhus Symfoniorkester. Stefan Schultz har regelmæssigt spillet i Bayreuth Festivalorkester i perioden fra 1996 til 2002, og han optræder desuden i forskellige kammermusikgrupper bl.a. med Berliner Filharmonikernes solister, Berliner Filharmonikernes Brass Ensemble og Daniel Schnyder Trio. Han optræder jævnligt med German Brass Ensemble. Hans første solo-cd, ”Berlin Recital”, med værker af Johannes Brahms, Jan Sandström og Stjepan Šulek er udgivet på plademærket BIS.

Koncerter

01/05/2012   Gramophone

Niels Marthinsen: Snapshot Symphony
"Dacapo's sound is as terrific as ever"
læs mere

19/04/2012   American Record Guide

Niels Marthinsen: Snapshot Symphony
"The music is skillfully crafted…and requires no effort to enjoy."
læs mere

28/11/2011   Klassisk

Niels Marthinsen: Snapshot Symphony
3/6 Stars

"Orkestertryllerierne fortsætter også i det kinesiske fyrværkeri, der ikke er uden humor og er ren opvisning...Det er forførende og klinger godt."
læs mere

08/09/2011   Fyens Stiftstidende

Niels Marthinsen: Snapshot Symphony
4/6 Stars

"Det er filmisk, poppet, storladent, buldrende, skægt, uhyggeligt...helt igennem fascinerende og med en orkestrering som bare pokker - flot og i grumme farver."
læs mereDiskografi

Snapshot Symphony
Snapshot Symphony
Niels Marthinsen

CD 8.226545 (2011)


A CC Music Store Solution