English English    Amerikanske dollars (skift)
Dacapo Forsiden
Dacapo - Danmarks Nationale Musikantologi

MYTHOS  

accordeon

MYTHOS er en dansk klassisk accordeonduo som består af Bjarke Mogensen og Rasmus Kjøller. De to musikere er begge vokset op på Bornholm og begyndte at spille sammen i en meget tidlig alder. I løbet af nogle få år vandt de den nationale konkurrence for accordeonduoer og vandt 1. prisen ved DR's Kammermusikkonkurrence i 2011, hvor de dystede mod landets bedste unge, professionelle kammermusikensembler. Ved samme lejlighed modtog MYTHOS en særlig pris for den bedste opførelse af ny musik. MYTHOS har spillet på festivaler i bla. Holland, Finland, Litauen og Estland. Duoen spiller et meget varieret repertoire med transskriptioner af værker af bl.a. Stravinskij, Musorg- skij, Tjajkovskij samt helt nye værker, der er skrevet til dem af komponister som Martin Lohse, Jesper Koch og Bo Andersen. De to musikere spiller på specialfremstillede accor- deoner fra Pigini, en model der kun findes i 33 eksemplarer.

www.mythosduo.com

Koncerter

21/06/2012   Bornholms Tidende

Kasper Rofelt: The song I'll never sing - værker for accordeon
"Denne cd udstiller en smuk balance mellem det teknisk virtuose, indbygget i kompositionerne, og det udadvendte kunstneriske."
læs mere

01/04/2012   Morgenavisen Jyllands-Posten

Kasper Rofelt: The song I'll never sing - Works for Accordion
5/6 Hjerter

"På denne portræt-cd sendes akkordeon-vindene af sted i alle retninger, og der væltes uafbrudt mure, så spillerummet flot udvider sig."
læs mere


Foto: www.mythosduo.com

Diskografi

The song I'll never sing - værker for accordeon
The song I'll never sing - værker for accordeon
Kasper Rofelt

CD 8.226564 (2012)

Magisk ny musik, skrevet specielt til den unge accordeonvirtuos Bjarke Mogensen. Minimalistisk og virtuos på samme tid.


A CC Music Store Solution