English English    Amerikanske dollars (skift)
Dacapo Forsiden
Dacapo - Danmarks Nationale Musikantologi

Mette Termansen  

obo

Mette Termansen, født 1981, studerede obo på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium hos Professor Ole-Henrik Dahl og Bjørn Carl Nielsen; senere under Gordon Hunt på Guildhall School of Music and Drama i London. Mette debuterede i 2010 from Solistklassen i Aarhus. Mens hun var i London, optrådte Mette på koncertsteder som Barbican og Wigmore Hall og sad ind i London Symphony Orchestra og Philharmonia Orchestra som en del af sine studier. Mette blev i 2008 medlem af Southbank Sinfonia, London. Det 1-årige orkesterprogam på Guildhall gav hende mulighed for at opføre André Previns musik til Tom Stoppards skuespil Every Good Boy Deserves Favour på Royal National Theatre, London. Mette er freelance orkestermusiker og har spillet med Copenhagen Phil, Malmø Symfoniorkester, Helsinborg Symfoniorkester, Odense Symfoniorkester og på Den Kongelige Opera.

Koncerter

10/07/2016   Nordische Musik

MARTIN LUTZ: THERE IS A SPELL UPON YOUR LIPS
5/6 Stars

Es ist schön zu sehen, wie er den direkten Zugang zum »einfachen« Publikum nicht verweigert und doch kunstvolle, moderne Chormusik verfasst.
læs mere

31/05/2016   jcklassisk

MARTIN LUTZ There is a spell upon your lips
[..] "Det er gjort så fint og afbalanceret, at man som lytter indlever sig i den, som man kan gøre det i religiøs musik fra Mozart til Stravinskij, men den er som nævnt også tilsat et anderledes, spændende ”moderne” element, om man vil. [..]
læs mere

01/11/2015   New Classics

Martin Lutz: There is a spell upon your lips
"Martin Lutz is an artist with bold strokes, in terms of both style and genre"
læs mere

08/09/2015   American Record Guide

Martin Lutz: There Is a Spell upon Your Lips
"All the singers and players, in fact, are excellent."
læs mereDiskografi

There is a spell upon your lips
There is a spell upon your lips
Martin Lutz

CD 8.224724 (2015)


A CC Music Store Solution