English English    Amerikanske dollars (skift)
Dacapo Forsiden
Dacapo - Danmarks Nationale Musikantologi

Matias Seibæk  

percussion

Matias Seibæk, slagtøj, debuterede fra solistklassen på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 2009. Han er medlem af ensemblerne Jeppe Just Instituttet og Mauro Patricelli Ensemble og har således et tæt samarbejde med komponisterne Just og Patricelli foruden bl.a. Lasse Schwanenflügel Piasecki. Matias Seibæk har som solist optrådt på festivaler i Japan, Mexico, Chile, Island og Danmark og spiller lejlighedsvis med ensemblerne Scenatet, Athelas Sinfonietta Copenhagen, Figura og Aldubaran, samt med DR SymfoniOrkestret, Odense Symfoniorkester og Aalborg Symfoniorkester.

Koncerter

27/03/2015   Release med remix: Ekkozone spiller Fundal
Vi markerer udgivelsen af "Ekkozone performs Karsten Fundal" i Avenue Hotels lounge onsdag 8. april med remix ved Katrine Ring.
læs mere

27/05/2015   Jyllands Posten

Karsten Fundal: Ekkozone spiller Karsten Fundal
"Små prikkende melodier pulserer rundt i de sugende klangbilleder, og hemmelighedsfulde klavertoner bryder ind, mens desperationen trænger sig på."
læs mere

15/05/2015   Information

Karsten Fundal: Ekkozone spiller Karsten Fundal
"Det kunne ligne et klassisk eksempel på hjerne over for hjerte med EKKOZONEs portræt-cd med musik af Karsten Fundal. Men takket være musikerne fejler blodgennemstrømningen intet på cd-en."
læs mere

01/05/2015   Magasinet Klassisk

Ekkozone spiller Karsten Fundal
"Sindrige labyrindter af toner udfolder sig på slagtøjsensemblet Ekkozones debut-cd... Man hører Fundal både før og efter hans udviklende flirt med filmmusikken."
læs mereDiskografi

Ekkozone spiller Karsten Fundal
Ekkozone spiller Karsten Fundal
Karsten Fundal

CD 8.226113 (2015)


A CC Music Store Solution