English English    Amerikanske dollars (skift)
Dacapo Forsiden
Dacapo - Danmarks Nationale Musikantologi

Martin Nagashima Toft  

dirigent

Den japansk-danske dirigent Martin Nagashima Toft debuterede i sommeren 2014 med succes som musikalsk leder ved Deutsche Oper Berlin på urpremieren af forestillingen ‘LoveAffairs’. I sæsonen 2013/14 dirigerede han desuden ‘Flagermusen’ ved Opera Akademiet i København og ‘Trubaduren’ på Opera Hedeland. Den kommende sæson byder bl.a. på opgaver ved Orquesta Ciudad de Granada og Theater Baden-Baden. Han er uddannet hos professor Giancarlo Andretta ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium med debut i 2010. I perioden 2011-2013 var han stipendiat ved Akademie Musiktheater heute/Deutsche Bank Stiftung. Siden 2005 har han samarbejdet med de fleste danske operahuse, landsdelsorkestre, kammerensembler, militærorkestre og professionelle kor, og givet adskillige urpremierer og førsteopførelser af værker i Danmark. I 2007 fik han sin internationale debut i Italien og i 2012 operadebut ved Nationale Reisopera i Holland. Han har modtaget adskillige legater og stipendier til studier i bl.a. Bologna og Tokyo hos bl.a. Claudio Abbado, Gert Albrecht og Michael Schønwandt, og fra 2006-2013 var han kunstnerisk leder og dirigent for Kammerkoret CAMERATA.

Koncerter

10/07/2016   Nordische Musik

MARTIN LUTZ: THERE IS A SPELL UPON YOUR LIPS
5/6 Stars

Es ist schön zu sehen, wie er den direkten Zugang zum »einfachen« Publikum nicht verweigert und doch kunstvolle, moderne Chormusik verfasst.
læs mere

31/05/2016   jcklassisk

MARTIN LUTZ There is a spell upon your lips
[..] "Det er gjort så fint og afbalanceret, at man som lytter indlever sig i den, som man kan gøre det i religiøs musik fra Mozart til Stravinskij, men den er som nævnt også tilsat et anderledes, spændende ”moderne” element, om man vil. [..]
læs mere

01/11/2015   New Classics

Martin Lutz: There is a spell upon your lips
"Martin Lutz is an artist with bold strokes, in terms of both style and genre"
læs mere

08/09/2015   American Record Guide

Martin Lutz: There Is a Spell upon Your Lips
"All the singers and players, in fact, are excellent."
læs mere


Foto: Nyholm Schmidt

Diskografi

There is a spell upon your lips
There is a spell upon your lips
Martin Lutz

CD 8.224724 (2015)


A CC Music Store Solution