English English    Amerikanske dollars (skift)
Dacapo Forsiden
Dacapo - Danmarks Nationale Musikantologi

Jörgen van Rijen   (Født 1975)

trombone

Udover sit virke som førstetrombonist i Royal Concertgebouw Orchestra er Jörgen van Rijen en efterspurgt solist, der dedikerer sig til at promovere sit instrument, skabe nyt repertoire for trombonen og bringe det eksisterende repertoire ud til et bredere publikum. Jörgen van Rijen har optrådt som solist i de fleste europæiske lande samt USA, Canada, Japan, Kina, Korea, Rusland, Singapore og Australien og har optrådt med forskellige orkestre herunder Royal Concertgebouw Orchestra og Rotterdam Philharmonic Orchestra. I 2004 fik han tildelt Hollands Musikpris, den højeste udmærkelse inden for musik fra det hollandske Kulturministerium. I 2006 modtog han den prestigefyldte Borletti-Buitoni Trust Award, der årligt præsenteres for et udvalg af de mest lovende og talentfulde unge internationale solister og ensembler. Jörgen van Rijen underviser på Rotterdam konservatoriet og er desuden en aktiv kammermusiker.

Koncerter

01/05/2012   Gramophone

Niels Marthinsen: Snapshot Symphony
"Dacapo's sound is as terrific as ever"
læs mere

19/04/2012   American Record Guide

Niels Marthinsen: Snapshot Symphony
"The music is skillfully crafted…and requires no effort to enjoy."
læs mere

28/11/2011   Klassisk

Niels Marthinsen: Snapshot Symphony
3/6 Stars

"Orkestertryllerierne fortsætter også i det kinesiske fyrværkeri, der ikke er uden humor og er ren opvisning...Det er forførende og klinger godt."
læs mere

08/09/2011   Fyens Stiftstidende

Niels Marthinsen: Snapshot Symphony
4/6 Stars

"Det er filmisk, poppet, storladent, buldrende, skægt, uhyggeligt...helt igennem fascinerende og med en orkestrering som bare pokker - flot og i grumme farver."
læs mere


Foto: Marco Borggreve

Diskografi

Snapshot Symphony
Snapshot Symphony
Niels Marthinsen

CD 8.226545 (2011)


A CC Music Store Solution