English English    Amerikanske dollars (skift)
Dacapo Forsiden
Dacapo - Danmarks Nationale Musikantologi

Grethe Krogh  

orgel

Grethe Krogh var professor ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i en årrække. De mange priser vundet ved internationale konkurrencer af hendes elever, der kom til hende fra hele Europa og fra USA, bekræfter hendes ry som lærer. Siden 1990 har Grethe Krogh helliget sig sin freelance solokarriere. Grethe Krogh har turneret over hele Europa, i det tidligere Sovjetunionen, og i USA, hvor hun har været mere end et dusin gange i forbindelse med omfattende koncertrejser. Grethe Krogh har ofte givet uropførelser af orgelværker, og er internationalt kendt for sit store og meget varierede repertoire. Blandt hendes optagelser, hvoraf flere har indeholdt dansk musik, er Carl Nielsens orgelværker. Grethe Krogh har vundet adskillige priser, og er i konstant efterspørgsel som jurymedlem ved internationale konkurrencer.

http://www.grethekrogh.dk/

Koncerter

07/07/2014   Gregers DH

Fuzzy: Chimes of Memory
4/6 Stars

"Konkret musik af særdeles billedskabende art. En umiskendelig lydforelskelse. Fuzzy selv sidder tilbage. Stemplet som ikke-kassabel. Der kommer stadig nyt fra trolddomsbunkeren på Kochsvej."
læs mere

21/05/2014   SEISMOGRAF

Fuzzy 75 – hyldest til et sprudlende legebarn
"Fuzzys retrospektive cd giver et rigtigt godt indtryk af Fuzzys musikalske produktion, og ikke mindst hans enorme musikalske palet, stilistiske spændvidde, gode humor og musikalske mod til at gøre som han vil."
læs mereDiskografi

Chimes of Memory
Chimes of Memory
Fuzzy

CD 8.226561 (2014)

Dansk musiks altmuligmand og legebarn finder fantasifulde klange i både orglet, flyglet og elektroniske instrumenter

Værker for orgel
Værker for orgel
Leif Thybo

CD 8.224009 (1994)

Neoklassisk musik fra et af orglets største danske navne


A CC Music Store Solution