English English    Amerikanske dollars (skift)
Dacapo Forsiden
Dacapo - Danmarks Nationale Musikantologi

Cyndia Sieden  

sopran

Koloratursopranen Cyndia Sieden optræder regelmæssigt i verdens største opera- og koncerthuse, hvor hun ubesværet bevæger sig fra roller af 1700-tallets komponister til komplekse værker fra det 20. og 21. århundrede. Hun debuterede på Metropolitan Operaen in Bergs Lulu, forførte anmelderne i Thomas Adès’ The Tempest i Royal Opera House Covent Garden, og introducerede hans Scenes from The Tempest for orkesterverdenen. Sieden høstede anerkendelse som Nattens dronning i Mozarts Trylleføjten og som Blondchen i Bortførelsen fra Seraillet, som hun har sunget i store operahuse rundt om i Europa samt i Beijing og Australien. Hendes debut ved Salzburg Festspillene var i en scenisk opførelse af Mozart-koncertarier, og hun vendte siden tilbage som Aspasia i Jonathan Millers opsætning af Mitridate re di Ponto. Hun optræder ofte med bl.a. Concertgebouw Orkestret i Amsterdam, Los Angeles Philharmonic, symfoniorkestrene i Cleveland, London, Atlanta, Chicago og St. Louis, samt ved New York’s Mostly Mozart Festival. Cyndia Sieden er også en aktiv lied-sanger.

Koncerter

25/02/2017   The Arts Desk

SUNLEIF RASMUSSEN: Symfoni nr. 2 The Earth Anew
»Man får gåsehud, når sopranen Cyndia Sieden og barytonen Bo Skovhus gør deres entré«
læs mere

01/01/2017   Gramophone

SUNLEIF RASMUSSEN: Symfoni nr. 2 'The Earth Anew'
»Ny musik af meget, meget høj kvalitet, blændende fremført«
læs mere

01/12/2016   Classica

SUNLEIF RASMUSSEN: Symfoni Nr. 2 The Earth Anew
3/4 Stars

»Dirigenten John Storgårds, der er en utrættelig fortaler for nordeuropæisk samtidsmusik, bringer det bedste frem i Helsinki Philharmonic og korene, så de når op på et ypperligt niveau.«
læs mere

30/11/2016   Kristeligt Dagblad

SUNLEIF RASMUSSEN: Symfoni nr. 2 The Eart Anew
4/6 Stars

»Vældigt er værket i sine ambitioner og struktur, en oplagt sag for nysgerrige musikelskere, der ikke er bange for at forlade den slagne symfoniske landevej.«
læs mere

20/10/2016   Politiken

SUNLEIF RASMUSSEN: Symfoni nr. 2 The Earth Anew
4/6 Hjerter

"Et mørkt mammutopus, hvor orkestret knager og brager som tektoniske plader, der forskyder sig, mens musikken pibler som vand, og dybe toner slår ind i undersøiske grotter"
læs mere

30/09/2016   David’s Review Corner

SUNLEIF RASMUSSEN Symfoni nr. 2 The Earth Anew
"Endnu en stor succes"
læs mere

26/09/2016   Seismograf

SUNLEIF RASMUSSEN: Symfoni nr. 2 The Earth Anew
"Det er tydeligt at høre, at Rasmussen ikke blot behersker orkestrets mange klangmuligheder, men også er godt skolet i det 20. århundredes symfoniske tradition og formår at videreføre denne på fin vis mange steder"
læs mere


Foto: Erica Keeling

Diskografi

Symfoni nr. 2 The Earth Anew
Symfoni nr. 2 The Earth Anew
Sunleif Rasmussen

CD 8.226175 (2016)


A CC Music Store Solution