English English    Amerikanske dollars (skift)
Dacapo Forsiden
Dacapo - Danmarks Nationale Musikantologi

Christian Lindberg   (Født 1958)

dirigent, trombone

Christian Lindberg begyndte sent som dirigent. Hans oprindelige hensigt var at undgå at blive én, men i oktober 2000 stod han for første gang foran orkestret Northern Sinfonia . Han er i dag chefdirigent for Nordic Sinfonia og Nordic Chamber Orchestra. På forbløffende kort tid har Christian Lindberg, side om side med sine aktiviteter som solist og komponist, dirigeret orkestre som Maggio Musicale Fiorentino, Island Symfoniorkester, Prag Symfoniorkester, Malmö Symfoniorkester Malmö, Umeå Symfoniorkester, Jönköping Sinfonietta, Det Svenske Kammerorkester, DR SymfoniOrkestret, Helsinki Filharmonikerne, Jenaer Filharmonikerne, Aarhus Symfoniorkester og Rheinische Filharmoni, og han har forlænget sin kontrakt med begge sine orkestre. Christian Lindberg er en enestående virtuos på trombone og kan opleves med orkestre over hele verden med sine karismatiske opførelser af et bredt repertoire, der spænder fra klassikere til eksperimenterende moderne værker.

Koncerter

01/05/2012   Gramophone

Niels Marthinsen: Snapshot Symphony
"Dacapo's sound is as terrific as ever"
læs mere

19/04/2012   American Record Guide

Niels Marthinsen: Snapshot Symphony
"The music is skillfully crafted…and requires no effort to enjoy."
læs mere

28/11/2011   Klassisk

Niels Marthinsen: Snapshot Symphony
3/6 Stars

"Orkestertryllerierne fortsætter også i det kinesiske fyrværkeri, der ikke er uden humor og er ren opvisning...Det er forførende og klinger godt."
læs mere

08/09/2011   Fyens Stiftstidende

Niels Marthinsen: Snapshot Symphony
4/6 Stars

"Det er filmisk, poppet, storladent, buldrende, skægt, uhyggeligt...helt igennem fascinerende og med en orkestrering som bare pokker - flot og i grumme farver."
læs mere


Foto: Mats Bäcker

Diskografi

Snapshot Symphony
Snapshot Symphony
Niels Marthinsen

CD 8.226545 (2011)


A CC Music Store Solution