English English    Amerikanske dollars (skift)
Dacapo Forsiden
Dacapo - Danmarks Nationale Musikantologi
e-maerket

Aleksander Nohr  

baryton

Den norske baryton Aleksander Nohr fik – mens hans stadig studerede på Operaakademiet – sin debut på Den Kgl. Opera som Dancairo i Bizets Carmen. Han var også engageret af Den Norske Opera til rollen som Baron Douphol i La Traviata, og han har sunget i Figaros bryllup med Arctic Opera Norway, Dido and Aeneas med Concerto Copenhagen og i Olav Engelbrektsson med Opera Trøndelag i Norge. Aleksander har optrådt med orkestre som Concerto Copenhagen, Odense Symfoniorkester, Copenhagen Phil og Wermland operaens orkester. Han har arbejdet med dirigenter som Andrew Lawrence-King, Giordano Bellincampi, Lawrence Foster og Michael Boder. Aleksander eksperimenterer ofte med repertoire spændende fra ny musik til folkesange.

Koncerter

08/03/2016   Vidtfavnende komponist fylder 60
I anledning af John Frandsens 60 års fødselsdag udkommer en stor samling af hans solosange på CD, indsunget af bl.a. komponistens søn Morten Grove Frandsen
læs mere

18/04/2016   Politiken

JOHN FRANDSEN: Songs
4/6 Hjerter

"Ofte er sangene langsommeligt søgende i forreven melankoli. De forskellige sangere gør pladen varieret, og det er styrken."
læs mere

01/04/2016   Weekendavisen

JOHN FRANDSEN: Songs
"Sublimt lavpulserende, næsten udåndende sange, kontra snublende staccato fornøjelser. Et forunderligt fikserbillede af musik står til rådighed for det opladte sind."
læs mereDiskografi

Songs
Songs
John Frandsen

CD 8.226582 (2016)


A CC Music Store Solution