English English    Amerikanske dollars (skift)
Dacapo Forsiden
Dacapo - Danmarks Nationale Musikantologi
e-maerket

Nye udgivelserse alle

Samlede orgelværker

Dietrich Buxtehude

Organist og professor Bine Bryndorfs prisvindende serie med Dietrich Buxtehudes samlede orgelværker er en enestående musikalsk rejse i den danskfødte barokmesters fodspor, hvor komponistens fabulerende stylus phantasticus udforskes gennem fem historiske orgelers klang. Nu udkommer serien for første gang samlet i en ekslusiv 6 CD-boks.


"Bine Bryndorf’s excellent taste in registration, articulation and sense of musical line really illuminate the music from within ... Highly recommended
."   BBC Music Magazine

"Bryndorf proves an elegant stylist, using the full range of the instruments. Impressive!"
 Classic FM

Læs mere

Sounds Like You

Bent Sørensen | Peter Asmussen

"Jeg ville ikke finde dig - Jeg ville miste dig." Sådan lyder en af de stærke og gådefulde replikker i det musikalske kærlighedsdrama ”Sounds Like You” af komponisten Bent Sørensen og dramatikeren Peter Asmussen. På denne live-indspilning fra DR Koncerthuset kan man fordybe sig i Asmussens ord og Sørensens musik i hænderne på DR SymfoniOrkestret, Thomas Dausgaard og skuespillerne Mads og Marie Louise Wille.

Sørensens og Asmussens historie sætter tiden og åndedrættet i stå. Tit er musikken og teksten næsten ubærlig smuk og sørgelig.”  Klassisk

 

Læs mere

Orgelværker

Bruhns & Scheidemann

Denne CD byder på en samling pragtværker fra en af orgelmusikkens guldaldre, ”den nordtyske skole” i 1600-tallet, som også havde tråde til Skandinavien. Fem tidlige stykker af Heinrich Scheidemann og seks af Nicolaus Bruhns, indspillet af Bine BryndorfRoskilde Domkirkes berømte St. Raphaëlis barokorgel, byder på virtuose præludier, en enkelt fuga og inderlige orgelkoraler, som gør brug af alle instrumentets tekniske og udtryksfulde muligheder.

Læs mere

Maskarade

Carl Nielsen

Carl Nielsen's populære komedieopera Maskarade har siden førsteopførelsen i 1906 haft særstatus på den danske nationalscene. Med denne nye indspilning leder Michael Schønwandt et hold af vor generations bedste Nielsen-sangere og DR SymfoniOrkestret gennem det på én gang festlige og rørende plot. Der er tale om den første studieindspilning af Maskarade i vort årtusinde, og optagelsen er lavet i surround sound i Koncerthusets ideelle indspilningsakustik.

 

Se trailer

Læs mere

Symfonier og koncerter

Carl Nielsen

Denne eksklusive 4CD boks samler alle New York Philharmonics nye indspilninger af Carl Nielsens symfonier og koncerter under chefdirigent Alan Gilbert, kendt som The Nielsen Project. Udgivelsen er en milepæl i den internationale markering af Carl Nielsens jubilæumsår, og samtidig et stærkt, kunstnerisk statement for det berømte amerikanske orkester og solisterne Nikolaj Znaider (violin), Anthony McGill (klarinet) og Robert Langevin (fløjte).

"Fresh and daring Nielsen" BBC Music Magazine

"An occasion to celebrate for Nielsen lovers everywhere"
The New York Times

Læs mere

Fem danske klavertrioer

Nørholm, Gudmundsen-Holmgreen, Hvidtfelt-Nielsen, Hegaard, Koch

En særlig, nordisk blanding af lys og mørke, lethed og melankoli, er et fælles træk i de fem danske klavertrioer på denne CD, som er den prisvindende Trio Ismenas debut-album. Lytteren føres fra Svend Hvidtfelt Nielsens dynamiske indadvendthed gennem Jesper Kochs blide elegance og Lars Hegaards stærke lyd-objekter til Ib Nørholms mesterlige, strenge udtryk og Pelle Gudmundsen-Holmgreens lige så strengt kontrollerede, men mere overraskende, meningsudveksling mellem instrumenterne.

Læs mere

Nyhederlæs alle nyheder

Adventskalender 2015

Vær med i vores musikalske adventskalender og vind koncertbilletter og CD'er!

Læs mere
Ny dansk trio præsenterer debutalbum i New York og København

Katrine Gislinge, Toke Møldrup og Lars Bjørnkjær har fundet sammen i Den Danske Klavertrio, som præsenterer sit debutalbum på Den Hirschsprungske Samling og i Carnegie Hall

Læs mere
Lars Møller modtager H.C. Lumbye-prisen

Komponisten, dirigenten og saxofonisten Lars Møller er netop blevet tildelt H.C. Lumbye/Agerby legatet for bl.a. sin jazzsuite ”ReWrite of Spring”, som Dacapo udgav på CD i september.

Læs mere
Nørgård og Wienerne hyldet i London

"Nørgård har beriget vores liv med sin kunst", sagde Wiener Filharmonikernes leder ved dette års Gramophone Awards ceremoni i London

Læs mere

Vi leverer CD'er med post til adresser i hele verden - med gratis ekspedition og forsendelse.

CD Top 5

Download Top 5

1. Maskarade
Carl Nielsen

2. Wood Works (CD)

3. Symfonier 1 & 8
Per Nørgård

4. ReWrite of Spring
Lars Møller

5. Sounds Like You
Bent Sørensen | Peter Asmussen


A CC Music Store Solution