English English    Amerikanske dollars (skift)
Dacapo Forsiden
Dacapo - Danmarks Nationale Musikantologi
e-maerket

Nye udgivelserse alle

Double Triple Koppel

Anders Koppel

Komponisten Anders Koppel og blokfløjtevirtuosen Michala Petri har kendt hinanden siden barndommen, men med denne indspilning mødes de to musikalske ikoner for første gang på CD. I to livfulde koncerter med helt usædvanlig solistbesætning er komponistens søn, saxofonisten Benjamin Koppel, den gennemgående figur - i spændende samspil med Michala Petri og solisterne Eugene Hye-Knudsen og Tine Rehling.

Læs mere

Ekkozone spiller Karsten Fundal

Karsten Fundal

På deres debut-CD udforsker gruppen EKKOZONE komponisten Karsten Fundals hypnotiske musikalske univers i seks nye værker for saxofon, slagtøj og klaver. Fundals stærkt filosofiske og systematiske side møder her en sansende og intuitiv musikalitet, som man blandt andet kender fra hans prisvindende filmmusik.

 "At være i stue med det danske orkester Ekkozone og deres legesyge og rytmisk inciterende væsen er en gave." Information

Fuldstændig magisk…. Anfægtende og forunderligt."  Weekendavisen

Læs mere

Klaverkvartetter 1 & 2

Friedrich Kuhlau

Friedrich Kuhlaus to første klaverkvartetter er sjælfulde og velklingende hovedværker fra den dansk-tyske komponists mest kreative - og produktive - årti. Her er kvartetterne indspillet på CD af den prisbelønnede unge Copenhagen Piano Quartet, som præsenterer udgivelsen i anledning af deres debut fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

 

Se video

Læs mere

Symfonier 5 og 6

Carl Nielsen

Danmarks store symfoniker og nationalkomponist Carl Nielsen søgte nye musikalske veje helt frem til sin død. På denne indspilning med New York Philharmonic og chefdirigent Alan Gilbert kastes nyt lys på de to symfonier, som fuldender billedet af den danske nationalkomponists kunstneriske udvikling.

 

"If you like your Nielsen big, bold, and gutsy, then this is the cycle you need to own." 10/10 Classics Today

 

 

Læs mere

Sange for kor

Carl Nielsen

"Det er underligt, at naar jeg skriver disse letfattelige, enkle Melodier er det som om det slet ikke er mig der komponerer; det er som om det var det danske Folk som ønsker noget igennem mig." Sådan sagde Carl Nielsen, der blev en lidenskabelig fornyer af den danske sangtradition med sine flere hundrede kunst- og fællessange. På denne nye indspilning præsenterer Ars Nova Copenhagen et udvalg af Nielsens mest elskede, folkelige sange fra Højskolesangbogen i firstemmig a cappella-udsættelse af komponistens egen klaversats.

 

"Ars Nova synger med smuk balance og perfekt klanglig egalitet."
 Politiken


DR P2 UGENS ALBUM uge 5

 

Læs mere

Wood Works (CD)

P2 PRISEN 2015 - ÅRETS DANSKE CD-UDGIVELSE

Den Danske Strygekvartets store kærlighed til traditionel folkemusik er snart lige så kendt som kvartettens fornemme greb om det klassiske repertoire. Her er albummet "Wood Works", som præsenterer de fire strygeres egne arrangementer af yndlingsmelodierne - bl.a. det 400 år gamle brudestykke fra Fanø, som i en videooptagelse er nået vidt omkring på YouTube og Vimeo med over 50.000 afspilninger.


"Et gysende smukt album" Klassisk

 
Se video trailer

 

Læs mere

Vi leverer CD'er med post til adresser i hele verden - med gratis ekspedition og forsendelse.

Nyhederlæs alle nyheder

Petri og Koppel mødes for første gang på CD

Anders Koppel og Michala Petri har kendt hinanden siden barndommen, men først nu er de to fælles om en ny CD-indspilning - bundet sammen af Anders' søn Benjamin.

Læs mere
Release med remix: Ekkozone spiller Fundal

Vi markerer udgivelsen af "Ekkozone performs Karsten Fundal" i Avenue Hotels lounge onsdag 8. april med remix ved Katrine Ring.

Læs mere
Billeder fra "Seeing New Music"

Se billeder fra designer Denise Burts bog "Seeing New Music", som går bag om nogle de CD-covers hun har designet for Dacapo Records og det New York-baserede Cantaloupe Music.

Læs mere
Seeing New Music - Ny bog af Dacapos grafiske designer

Dacapos grafiske designer Denise Burt udgiver en bog med nogle af sine flotteste covers og historierne bag dem

Læs mere

CD Top 5

1. Wood Works (CD)

2. Symfonier 5 og 6
Carl Nielsen

3. 45 symfonier
W.A. Mozart

4. Sange for kor
Carl Nielsen

5. Early & Late
Various

Download Top 5

1. Symfonier 5 og 6
Carl Nielsen

2. Wood Works (CD)

3. Marimbakoncerter
Anders Koppel

4. Sange for kor
Carl Nielsen

5. Early & Late
Various


A CC Music Store Solution